Carnilove Salmon & Turkey for puppies 1,5kg/4kg/12kg
Kód: 683/12K 683/1-5 683/4KG Zvolte variantuDetailní popis produktu
Receptury Carnilove s vysokým podílem masa (70 %) respektují přirozenou stravu psů a zaručují špičkovou kvalitu v každé porci.
- 70 % KVALITNÍHO MASA poskytuje dostatek esenciálních aminokyselin a minerálů.
- PODPORA SPRÁVNÉHO RŮSTU A FUNGOVÁNÍ MOZKU díky obsahu vitamínů B3 a B6.
- POZITIVNÍ VLIV NA KVALITU SRSTI A KŮŽE díky použití kvalitního lososího masa.
- ZDROJ OMEGA-3 MASTNÝCH KYSELIN, které pozitivně ovlivňují mentální vývoj, kardiovaskulární soustavu a metabolismus.
- BEZ OBILOVIN A BRAMBOR, ideální pro citlivé zažívání.
- DOPLNĚNO LESNÍM OVOCEM, ZELENINOU A BYLINKAMI (30 %) pro zdravý metabolismus.
- BEZ CHEMICKÝCH LÁTEK, KONZERVANTŮ A BARVIV = kvalitní základ každodenní výživy psů.
Základ receptury
- Obsahuje 70 % masa – skvělý zdroj kvalitních bílkovin a esenciálních aminokyselin pro růst a regeneraci svalové hmoty.
- Lesní plody – přírodní antioxidanty, které chrání buňky před poškozením a podporují imunitní systém.
- Zelenina a bylinky – dodávají vlákninu, vitamíny a zlepšují trávení.
- Mořské řasy a lososový olej – bohaté na omega-3 mastné kyseliny pro zdravou srst, kůži, nervový systém a srdce.
- Pivovarské kvasnice a jukka – podporují metabolismus, snižují zápach stolice a působí jako přírodní antiparazitika.
- Složení: lososová moučka (25%), krocaní moučka (20%), žlutý hrách (19%), kuřecí tuk (chráněno tokoferoly 10%), lososový protein (5%), hydrolyzovaný kuřecí protein (5%), tapiokový škrob (5%), kuřecí játra (3%), jablka (2%), lososový olej (2%), mrkev (1%), lněné semínko (1%), cizrna (1%), hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu, 0,031%), extrakt z chrupavek (zdroj chondroitinu, 0,019%), pivovarské kvasnice (zdroj mannan-oligosacharidů, 0,018%), kořen z čekanky (zdroj frukto-oligosacharidů, 0,012%), juka schidigera (0,011%), mořská řasa (0,01%), psyllium (0,01%), tymián (0,01%), rozmarýn (0,01%), oregano (0,01%), brusinky (0,0008%), borůvky (0,0008%), maliny (0,0008%
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář